CikPrincessAna CikPrincessAna

Saturday, 11 August 2012


Aku rela di dua kan oleh kau Naim ,
walau macam mana punt aku tao kau ta kan lepas kan anis demi aku ,
sebab aku tao kau sayang dye sama macam kau sayangkan aku ..
Hati aku mungkin sakit , tapiyy aku redha je sebab aku sayangkan kau ,
Aku ta nak kehilangan kau buat kali kedua , 
aku ta nak bende yang sama berlaku ...
aku dah terlalu sayangkan kau ABDUL NAIM BIN ZULKIFLI !
Then aku ta nak Anis cakap aku perampas ..
dan aku punt ta nak dye rasa sakit hati :(
aku sayang kau naim ! :'(
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen