CikPrincessAna CikPrincessAna : 2013

Monday, 23 December 2013

Sedih Mungkin Menemani Hidup Ku Buat Selama Lamanya :')

Ayah , ayah dah tinggal kan adik setahun lebih dah :') macam macam dugaan yang adik lalui ayah .
dari mula nya cerita , adik pindah sekolah pergi penang , ta sangka pulak bila adik pindah banyak hati yang adik luka kan ayah :'( adik ta sengaja ! :( adik sayang semua orang yang rapat dengan adik !
ayah , kenpa bila ayah ada orang ta nak luka kan hati adik ! bila ayah dah ta ada macam macam jadi dekat adik ! KENAPA AYAH ? sedih adik :( Hati adik hancur ayah ! adik ta tahu kenapa adik berubah , adik cuma nak semua orang tahu yang adik dulu ta sama macam sekarang ! semenjak ayah pergi buat selama lamanya dari hidup adik , adik terasa kehilangan . adik nak ayah adik , adik nak semua nya macam dulu , :( kalau adik ta ingat dosa dah lama adik bunuh diri ! hm 
Ayah ! Adik rindu ayah ! kenapa ayah tinggalkan adik ? ayah cakap ayah kuat ! ayah bole lawan sakit ayah ! tapi ? ta apa lha ayah , Allah lebih sayang kan ayah kan ? ta apa adik redha ayah ! Semoga Allah mencucuri rahmat bya :') dan tempat kan ayah di tempat tempat orang yang beriman ! AMINNNNNNNNNNNN :*

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 26 November 2013

Sayang saya pada Naim ♡

Kenaa aku sayang orang yang pernah sakit kan aku dulu ? 
jawapan nya , dye minta maaf dengan cara elok , dye janji ta curang dah , dye cakap dye sayang aku , and aku salah faham :') aku pernah tanya apa yang salah faham , then dye jawab sebenarnya dye dah lama nak tinggalkan liyana bahari - Bitch -
wow , kenapa dengan aku , kenapa aku benci sangat dengan perempuan tu ? hah , nak tahu ? akku benci dye sebab dye pernah hancurkan hati aku dulu , punca dye aku dengan naim break sekarang !
sumpah atas nama Allah aku benci Bitch tu sampai bila bila :)
siapa aku nak benci dye ? suka hati aku lha nak benci siapa punt , dasar perampas !
serious Ihateyou Bitch !

and Now I'm happy with my new life with my dear EX :')


Sweet right ? HAHA !
I sayang you , You sayang I ♡
I keep you , You keep me ♡


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 2 October 2013

One Year Two Mounth ? Aww ♡

 
Hari nie Ana dah cukup satu tahun dua bulan dengan Naim , aww I'm so happy . HAHA ! 
petang nie ana ajak dye pergi Lepak , hehe 
thanks sebab buat syg happy biy , even awak selalu gak buat saya mara kan , 
but I still love you as long as you love me .



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 17 September 2013

Tinggalkan awak yang saya sayang :'(

YaAllah , kenapa Ana ta bole lupakan dye yaAllah :'( 
Ana terlalu sayangkan dye , semua salah ana :'( 
Tapi kenapa malam semalam saya suruh awak pergi tinggalkan saya awak ta nak ! Kenapa ? Awak memang nak break ke ? Kalau awak nak break dengan cara elok ta bole ke awak ? Kenapa kena dengan cara kakak awak yang putuskan kite ? Saya dah cakap dekat awak dah better kite break je , hidup saya memang menyusah kan :') saya cuba berdikari tapi saya ta bole :'( 
Sebab dulu saya ada ayah yang faham saya , saya bole terseyum sepanjang masa :') awak ingat ta time form 2 kite pernah couple then kite break , saya tetap bole senyum ! Sebab apa ? Sebab ayah saya cakap "Bia budak tu tinggal adik , ayah tetap ada nak buat anak ayah tersenyum :') " bahagia hidup saya awak ! Tapi sekarang ? Saya dah break dengan awak , tapi ta ada lagi orang yang mampu memberi cahaya dalam hidup saya , :') and ingat awak , saya janji awak lhaa lelaki pertama and terakhir yang sentuh saya ! And untuk akak dayah , Ana ta kesah kena maki sial semua dengan abg saiful :') sebab memang salah Ana :') memang ana patut punt kena maki macam tu , pape punt sayang Ana dekat akak tetap ada walaupun akak mara ana macam mana punt and ana nak minta maaf sebab menyusahkan hidup keluarga akak , Ana tahu akak ta akan maafkan Ana :') akak , Ana hanya mampu cakap dekat blog nie , sebab Ana tahu Naim baca blog Ana :') awak sampaikan maaf saya tao :') hm . 
Akhirnya saya kehilangan dua orang hamba Allah yang memberi cahaya dalam hidup saya :') senyum lha awak :')

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sayang awak Abdul Naim


 See This , :*
my everything , my mangkuk , my beruk , my love , my sayang , my biy !
he is mine ! Mine k mine ! 
aku ta nak ada orang ketiga dalam hubungan nie ! sebab dulu kau pernah kecewa kan aku , kau couple dengan betina mana entah , fuck k FUCK !
btw gua sayang lu sampai mampos , wa tahu lu baca blog gua :* 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 17 July 2013

Two Week To Go :)

hummm , berhabuk blog kite :( lama ta update , hehe 
ta pe-II kite nak story sikit pasal kite dengan dye :')
01.06.2013 ? Ta sabar-II lhaaa .
erkk ? haha , nak tahu kenapa ? nie nak cite lhaa niee ,
Wa sayang lu , lu sayang wa ? emmm apa tu ? tu ayat lhaaa , ayat yang Naim bagi :*
haha , seronok couple dengan dyeee ? bole tahan lhaaa , and two week to go , cukup lhaa Naim dengan Ana satu tahun :* haha , happy ? happy lhaa :")
bila dye dah sayang kite punt jadi sayang dekat dye , sayang sesangat . :*
hee , bagi kite , dye lhaa segala-IInya :*
aumm , sayang gila dekat dye :*
hee , nampak ta bpe banyak kiss ? hehe
that's all , kite nak stop sampai sini > FanaAim < ouh-II , lagi satu ,
06.08.2013 cukup satu tahun lima hari , hehe and and and and , tuu birthday buah hati kitee :)
hehe , nak buat cake untuk dye , hihi tahun nie buat cake apa erk ? haih ta fikir agy , hee :*
kay lhaa , bubyeeee :*

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 4 July 2013

Me ? like nothing to you :')

erkk baru aku tahu perangai kau yang sebenarnya :')
ohmaygadd , kau dah banyak kali tipu aku -.- 
woii aku nie siapa kau hah ? awek kau ke member kau ? 
macam fuck lhaaa tahabis-II nak tipu aku ! susah ke nak jujur ?
kalau suatu hari nanti kau nampak aku dengan orang lain , jangan salah kan aku kayy ! 
banyak kali dah kau tipu aku , but aku still bolee sabar dengan kau :')
but kau ta pernah nak faham aku .. okayt fine-II
buat lhaa perangai kau tu ! 
aku benci kau ! benci k BENCI ! _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 4 March 2013

Perlu ke nak rampas dye dari aku ? _l_

Hm , you know what , aku benci kau Anis Aniera !
Apa yang kau ta puas hati lagiy ?!
dah Naim pilih aku nak buat macam mana ?
lagiy punt aku yang kenal dye dulu ! aku yang couple dengan dye dulu !
and now kau nak dye balik ? WEY LANGKAH MAYAT AKU DULU !
Sumpah aku benci perempuan ta tahu malu macam kau !
kau sampai nak suruh capital C tolong kau bagai ! kau ingat kau siapa ?
Wey tolong lhaa , kau nak salah kan aku sebab rampas Naim dari kau ?
excuse me ! Naim yang pilih aku nak buat macam mana ?! 
Kau ingat dengan cara macam toO aku akan undur diri ? 
Opss ! sorry k Demi Allah aku ta akan lepaskan Naim tanpa Sebab ! 
kau pergi lhaa cari orang lain ! 
macam ta ada jantan lain !! 
terserah lhaa kau nak cakap aku perampas or what ever ! 
bukan salah aku lhaa kalau Naim nak balik dekat aku !
aku ta minta punt dye pulang kepada aku !
Fuckyou ! _l_


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 25 February 2013

When I'm with you, the rest of the world disappears ♥

Who are you in my life ? 
haaa , kau adalah boyfriee aku , aku sayang kau sesangat !
but now kau dah banyak berubah lhaa , kau dah ta macam Aim yang aku kenal dulu , serious weyy ! 
how dare you ! Kenapa perlu berbuah ? Harus ke kau jadi kan Tanpa kasih sayang Ibu toO alasan ?
Ohmaygad aku punt sama macam kau ! kau kena lhaa bersyukur cause still ada ayah ! kau bukan anak yatim Aim !
Aku tahu aku ta de hak kan nak suruh kau berubuah macam dulu :')
tapiyy aku ta tahu sampai bila aku bole tahan dengan sikap kau yang sekarang ..
Biy orang harap sangat biy baca entry nieyy  ..
you know what , orang ta leh hidup tanpa dye , orang control dye cause orang ta mao dye curang macam dulu .. 
Orang ta mao dye main kan hati orang lagi :'(

~ ILOVEYOUABDULNAIM ♥ ~

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 23 February 2013

I wish I could turn back time to when everything was perfect :')

Hye guyss , you know what , Ana now terasa macam orang lain dalam hati Aim  .. :'(
dye dah banyak berrubah sekarang ..
dye ta macam Abdul Naim yang dulu :'(
Ana nak Aim yang dulu .. 
I wish I could turn back time to when everything was perfect ..
You don't know how much it hurts when you ignore me !
I need Abdul Naim yang dulu , bukan Abdul Naim yang sekarang ! 
aku tahu , aku ta ada hak nak suruh kau berubah , cause aku bukan sape-II kau ..
but time kau berubah kau ta penah fikirkan perasaan orang yang sayang kan kau .. 
terserlah keegoan kau Aim .. 
Even kau berubah , aku harap hati kau ta kan berubah terhadap aku , :')

~ ILOVEYOUSOMUCHABDULNAIMBINMOHDZULKIFLI ♥ ~

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 24 January 2013

Love ? hm Ta PENTING punt !


hm , sumpah aku benci sikap kau yang suka bagiy janji-II palsu !
penat lhaa wey ! sikap kau memang ta kan bole berubah kan ! hm ..
Ana ta tao lhaa kenapa awak suka tipo Ana !
Benci weyyy ! Naim bole ta tolong faham Ana kali nieyy je !
Ana bukan nak kawal naim , but Ana just ta mao nak CURANG macam dulu !
Ana tahu perasaan naim still ada lagy dekat EX naim toO ! just jujur kalau betul !
hm , jangan main kan Perasaan PEREMPUAN yang sayang kan awak !
hm , Ana tahu benda niey semua ta penting right ! 
Now kite punt dah jarang text , and ta lama lagiy mestiy Naim akan ada pengganti Ana kan ? hm , kalau betul benda toO akan terjadiyyy jangan tanya kenapa Ana ta bole maafkan Naim lagiy ! CUKUP SEKALI KAU MAIN KAN HATI AKU WEY !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 11 January 2013

Falling In Love With My Classmates ? -,-"

Huaaaa :') Get the title ?
nak tahu kenapa aku buat title macam toO ?
hm , sebab aku just falling in love with someone ...
dye classmates aku , tapiy dye dah ada awek :')
so aku just bole kata kan dye hanya crush aku , 
aku ta tahu kenapa aku bole suka kan dye , aku tahu aku dah ada boyfriee
but aku rasa sunyi tanpa dye .. 
aku cuba untuk melupakan Crush aku . but susah .. sangat-II
aku selau stroy pasal dye dekat cousin aku sorang niey - Waniey -
hukhuk , dye punt pernah alami ap yg aku alami .. but dye sabar je :')
and I hope You Can Read This Entry Dear ♥ 
Iloveyou - Rusydi - 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen