CikPrincessAna CikPrincessAna : January 2013

Thursday, 24 January 2013

Love ? hm Ta PENTING punt !


hm , sumpah aku benci sikap kau yang suka bagiy janji-II palsu !
penat lhaa wey ! sikap kau memang ta kan bole berubah kan ! hm ..
Ana ta tao lhaa kenapa awak suka tipo Ana !
Benci weyyy ! Naim bole ta tolong faham Ana kali nieyy je !
Ana bukan nak kawal naim , but Ana just ta mao nak CURANG macam dulu !
Ana tahu perasaan naim still ada lagy dekat EX naim toO ! just jujur kalau betul !
hm , jangan main kan Perasaan PEREMPUAN yang sayang kan awak !
hm , Ana tahu benda niey semua ta penting right ! 
Now kite punt dah jarang text , and ta lama lagiy mestiy Naim akan ada pengganti Ana kan ? hm , kalau betul benda toO akan terjadiyyy jangan tanya kenapa Ana ta bole maafkan Naim lagiy ! CUKUP SEKALI KAU MAIN KAN HATI AKU WEY !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 11 January 2013

Falling In Love With My Classmates ? -,-"

Huaaaa :') Get the title ?
nak tahu kenapa aku buat title macam toO ?
hm , sebab aku just falling in love with someone ...
dye classmates aku , tapiy dye dah ada awek :')
so aku just bole kata kan dye hanya crush aku , 
aku ta tahu kenapa aku bole suka kan dye , aku tahu aku dah ada boyfriee
but aku rasa sunyi tanpa dye .. 
aku cuba untuk melupakan Crush aku . but susah .. sangat-II
aku selau stroy pasal dye dekat cousin aku sorang niey - Waniey -
hukhuk , dye punt pernah alami ap yg aku alami .. but dye sabar je :')
and I hope You Can Read This Entry Dear ♥ 
Iloveyou - Rusydi - 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen