CikPrincessAna CikPrincessAna : July 2013

Wednesday, 17 July 2013

Two Week To Go :)

hummm , berhabuk blog kite :( lama ta update , hehe 
ta pe-II kite nak story sikit pasal kite dengan dye :')
01.06.2013 ? Ta sabar-II lhaaa .
erkk ? haha , nak tahu kenapa ? nie nak cite lhaa niee ,
Wa sayang lu , lu sayang wa ? emmm apa tu ? tu ayat lhaaa , ayat yang Naim bagi :*
haha , seronok couple dengan dyeee ? bole tahan lhaaa , and two week to go , cukup lhaa Naim dengan Ana satu tahun :* haha , happy ? happy lhaa :")
bila dye dah sayang kite punt jadi sayang dekat dye , sayang sesangat . :*
hee , bagi kite , dye lhaa segala-IInya :*
aumm , sayang gila dekat dye :*
hee , nampak ta bpe banyak kiss ? hehe
that's all , kite nak stop sampai sini > FanaAim < ouh-II , lagi satu ,
06.08.2013 cukup satu tahun lima hari , hehe and and and and , tuu birthday buah hati kitee :)
hehe , nak buat cake untuk dye , hihi tahun nie buat cake apa erk ? haih ta fikir agy , hee :*
kay lhaa , bubyeeee :*

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 4 July 2013

Me ? like nothing to you :')

erkk baru aku tahu perangai kau yang sebenarnya :')
ohmaygadd , kau dah banyak kali tipu aku -.- 
woii aku nie siapa kau hah ? awek kau ke member kau ? 
macam fuck lhaaa tahabis-II nak tipu aku ! susah ke nak jujur ?
kalau suatu hari nanti kau nampak aku dengan orang lain , jangan salah kan aku kayy ! 
banyak kali dah kau tipu aku , but aku still bolee sabar dengan kau :')
but kau ta pernah nak faham aku .. okayt fine-II
buat lhaa perangai kau tu ! 
aku benci kau ! benci k BENCI ! _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen