CikPrincessAna CikPrincessAna : Me ? like nothing to you :')

Thursday, 4 July 2013

Me ? like nothing to you :')

erkk baru aku tahu perangai kau yang sebenarnya :')
ohmaygadd , kau dah banyak kali tipu aku -.- 
woii aku nie siapa kau hah ? awek kau ke member kau ? 
macam fuck lhaaa tahabis-II nak tipu aku ! susah ke nak jujur ?
kalau suatu hari nanti kau nampak aku dengan orang lain , jangan salah kan aku kayy ! 
banyak kali dah kau tipu aku , but aku still bolee sabar dengan kau :')
but kau ta pernah nak faham aku .. okayt fine-II
buat lhaa perangai kau tu ! 
aku benci kau ! benci k BENCI ! _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen