CikPrincessAna CikPrincessAna : September 2013

Tuesday, 17 September 2013

Tinggalkan awak yang saya sayang :'(

YaAllah , kenapa Ana ta bole lupakan dye yaAllah :'( 
Ana terlalu sayangkan dye , semua salah ana :'( 
Tapi kenapa malam semalam saya suruh awak pergi tinggalkan saya awak ta nak ! Kenapa ? Awak memang nak break ke ? Kalau awak nak break dengan cara elok ta bole ke awak ? Kenapa kena dengan cara kakak awak yang putuskan kite ? Saya dah cakap dekat awak dah better kite break je , hidup saya memang menyusah kan :') saya cuba berdikari tapi saya ta bole :'( 
Sebab dulu saya ada ayah yang faham saya , saya bole terseyum sepanjang masa :') awak ingat ta time form 2 kite pernah couple then kite break , saya tetap bole senyum ! Sebab apa ? Sebab ayah saya cakap "Bia budak tu tinggal adik , ayah tetap ada nak buat anak ayah tersenyum :') " bahagia hidup saya awak ! Tapi sekarang ? Saya dah break dengan awak , tapi ta ada lagi orang yang mampu memberi cahaya dalam hidup saya , :') and ingat awak , saya janji awak lhaa lelaki pertama and terakhir yang sentuh saya ! And untuk akak dayah , Ana ta kesah kena maki sial semua dengan abg saiful :') sebab memang salah Ana :') memang ana patut punt kena maki macam tu , pape punt sayang Ana dekat akak tetap ada walaupun akak mara ana macam mana punt and ana nak minta maaf sebab menyusahkan hidup keluarga akak , Ana tahu akak ta akan maafkan Ana :') akak , Ana hanya mampu cakap dekat blog nie , sebab Ana tahu Naim baca blog Ana :') awak sampaikan maaf saya tao :') hm . 
Akhirnya saya kehilangan dua orang hamba Allah yang memberi cahaya dalam hidup saya :') senyum lha awak :')

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sayang awak Abdul Naim


 See This , :*
my everything , my mangkuk , my beruk , my love , my sayang , my biy !
he is mine ! Mine k mine ! 
aku ta nak ada orang ketiga dalam hubungan nie ! sebab dulu kau pernah kecewa kan aku , kau couple dengan betina mana entah , fuck k FUCK !
btw gua sayang lu sampai mampos , wa tahu lu baca blog gua :* 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen