CikPrincessAna CikPrincessAna : January 2014

Monday, 20 January 2014

Mama ♡


Mamaaaaaaa !
adik minta ampunt dari hujung rabat hingga hujung kaki , 
adik sayang mama sangat sangat :')
ta sangka sejak ayah pergi adik berubah sampai adik ta sedar 
adik telah lukan kan hati seorang ibu yang melahirkan adik !
mama ampun kan adik ! hidup adik ta seindah dulu dah , semenjak ayah pergi dari hidup adik .
adik rasa senyui sangat sangat mama ! bagi adik ayah lha segalanya , tapi adik kena redha kan sebab 
Allah lebih sayang kan ayah , hm adik tahu hati mam terluka sangat kerana adik , mama punt dah ta happy macam dulu ,
kenapa ma ? adik minta maaf , kerana adik semua jadi susah .
adik janji perkara buruk ta akan berlaku lagi maa ! adik sayang mama , 
adik dah ta nak susah kan hidup mama !
Terima Kasih kepada Allah kerana kurniakan aku seorang ibu yang baik sangat :')
Baru aku sedar betapa hancur nya hati mama bila tengok aku berubah , mama maaf kan adik yee :')
nsyaAllah dengan berdoa adik akan berubah menjadi seorang anak yang baik :') THIS IS MY PROMISE MAA ! ILOVEYOUSOMUCH ! :*





My Beloved Mummy 

Marldea Tan - 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 15 January 2014

Bagi aku sebab kenapa !

ohh , haiiii . hm semenjak masuk sekolah ampang ada je malapetaka datang !
tambah tambah dengan bila gaduh dengan budak budak ta matang !
SHIT ! NURUL NAJIHA ! kenapa aku kena gaduh dengan kau erk ?
and lagii satu orang kalau gaduh dengan kau mesty sebab jantan kan ! 
apehal dengan kau hah ? bohsia memang macam tu erk !


Bohsia memang senang di ayat dan dipikat . Hahahahaha
dasar bodoh dah berapa banyak jantan ko main ? 
ohmaygadd , ko fikir naim layan ke bohsia macam kau ?
ewueeee ! kesian kan bila aku tanya apehal lu ta nak cakap ? kiwakk k kiwakk _l_
Sakai kau sundal ! kesian meroyan dekat boyfriend orang ! bodoh bodoh je ! dasar sial !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 9 January 2014

Tahun Akhir ♡

ehhh , tahun nie tahun akhir lhaaa , hm tahun akhir untuk siapa ? untuk GENG 1997 lhaa .
hm then tahun nie getback Ampang , then ta sangka ada lagi manusia talam dua muka nie ! 
apa sial sangat hidup kau ? kenapa kau jealous sangat !
KAU NAK RAPAT DENGAN MANA MANA JANTAN SILA KAN ! 
tapi bukan naim ! kau ingat apa ? bole kau cakap macam tu depan aku ! 
apa lhaa kena dengan orang melayu ! kalau ta de hasrat dengki ta sah !
and kau jangan ingat dengan kecantik kan kau , kau bole rapat dengan Naim , wey sedar ar kau ingat kau tu apa ? BOHSIA KA ? SEBAB TU DENGAN SEMUA JANTAN HANG NAK MNGGEDIK ! Sial punya betina ! nasib ah nie tahun last aku , lepas nie ta de ah nak hadap muka lu ! kiwakkkk LU ! _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen