CikPrincessAna CikPrincessAna : March 2014

Monday, 24 March 2014

Perlu ke ?

hm , penat bahai cakap dengan manusia yang ta faham bahasa nie !
err , before pergi banyak bab* janji ! 
tapiy kenyataan nya ? buat gak ! alahhh kalau kau suka dekat AIDA BABI tu cakap je lhaa ,
ta payah nampak sangat bodoh tu nak cover cover bagai ! menyampah tahu ta !
kalau dah ta sayang aku bagi tahu awal awal ! senang sikit hidup aku tanpa hang !
dah lha selalu jadi punca aku sakit semua ! 
kau ingat aku apa ? binatang ke ? aku benci betul kalau kau nak tipu tapi nampak sangat kebodohan tu !
nak cakap kau ta suka AIDA BABI lha konon nye --'
yang aku ta faham sekarang nie kenapa kau bole cakap ta perasan ? padahal nak sedap bersandar badan bagai ! pukimak tahu ta ! kau nak main game ? jom lhaa !
Kau start game aku punt bole start game :) malah lebih teruk k :*

DEAR NAIM JANGAN JADI BODOH ! CUKUP SEKALI KAU LUKA KAN HATI AKU ! KALAU DAH TA SAYANG KAU BOLEH BELAH DARI HIDUP AKU _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 22 March 2014

But why ?

Hari nie sabtu 22.03.2014 :')
YaAllah kenapa ? Kenapa aku tetap ta bole kawal hati dan perasan aku ? Kenapa yaAllah , adakah kerana aku ta menunaikan suruhan mu yaAllah ? Ampunkan aku yaAllah , aku harap naim masih bole maafkan aku , aku masih sayang kan dye yaAllah , hanya dye :'( aku ta tahu kenapa dengan aku , relay aku dengan kau dah lama biy , aku rasa sayang sangat nak end macam tu je :'( hm 
Hope kau baca biy ! Aku rindu kau yang dulu , and semua nie salah aku kan biy , maafkan aku biy , aku bukan yang terbaik untuk kau !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen