CikPrincessAna CikPrincessAna : True love InsyaAllah ♡

Sunday, 13 July 2014

True love InsyaAllah ♡

 


You and I ♡ 
 
wuhuu , dah nak masuk dua tahun yeaaaa !
hahaha , actually dulu masa form 2 kite orang pernah gaduh sebab kan naim lhaa , hahah 
pergi curang siapa suruh -.- curang dengan budak yang ana benci pulak tu ! 
haree betul ! 
lama pulak tu kite orang gaduh , hampir setahun juga , tapi last last orang yang aku benci tu gak lhaa yang jadi ' biy ' ana  ♡ auww .
cite dye macam nie , hahah first naim add ana dekat facebook akhir tahun 2011 , tapi ana ta layan . 
sampai lha awal tahun 2012 baru anak app dye dekat facebook . hahaha lama kan lama kan . 
then dye hantar chat , then ana saja minta number phone dye . first tu ingat nak test je sekali dye bagi betul betul .
hahahah malam tu kite orang punt Chat + Text . hahaha
lepas tu dalam kul 11:30 macam tu naim tetibe tanya ' ana sayang naim ta ? '
hahaha masa tu sumpah lawak gila gelak gelak aku tengok text tu . 
nak dipendekkan cerita , dye minta couple , dye cakap dye still sayang ana lha apa lhaa , ana punt terima ,
first ingat nak balas dendam sebab yelhaa kan dulu dye pernah sakitkan hati ana :')
tapi last last rasa sayang sangat dekat dye ! hahaha
tapi naim nie bodoh ! hahaha 
pape punt sayang kau biy :*
nie antara gambar gambar kite orang selama kite orang bersama ♡ 

 Gambar nie masa mula-II couple , hahah mana berani tangkap gambar dekat-II malu . hahaha
Gambar first masa 09.11.2012

Gambar kedua masa form 4 awal tahun , hahaha

Masa nie HangOut Jayjay dengan dye , first date . hahaha
Nampak ta kami ? hahah sweet ta sweet ta ? :*


Time tengok wayang dengan member , hahah belakang ana tu Miyrul si tonyok . hahaha

Loveyaasayang <3
Masa nie dekat Penang , Holiyday 2014 awal bulan punya cerita .

Jalan jalan dengan biy <3

#Penang , hee lepas main bowling with him and cousin <3

#Sekian itu jee , wuhuuu ♡  








































 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen