CikPrincessAna CikPrincessAna : Falling In Love With My Classmates ? -,-"

Friday, 11 January 2013

Falling In Love With My Classmates ? -,-"

Huaaaa :') Get the title ?
nak tahu kenapa aku buat title macam toO ?
hm , sebab aku just falling in love with someone ...
dye classmates aku , tapiy dye dah ada awek :')
so aku just bole kata kan dye hanya crush aku , 
aku ta tahu kenapa aku bole suka kan dye , aku tahu aku dah ada boyfriee
but aku rasa sunyi tanpa dye .. 
aku cuba untuk melupakan Crush aku . but susah .. sangat-II
aku selau stroy pasal dye dekat cousin aku sorang niey - Waniey -
hukhuk , dye punt pernah alami ap yg aku alami .. but dye sabar je :')
and I hope You Can Read This Entry Dear ♥ 
Iloveyou - Rusydi - 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen