CikPrincessAna CikPrincessAna : 2014

Sunday, 13 July 2014

True love InsyaAllah ♡

 


You and I ♡ 
 
wuhuu , dah nak masuk dua tahun yeaaaa !
hahaha , actually dulu masa form 2 kite orang pernah gaduh sebab kan naim lhaa , hahah 
pergi curang siapa suruh -.- curang dengan budak yang ana benci pulak tu ! 
haree betul ! 
lama pulak tu kite orang gaduh , hampir setahun juga , tapi last last orang yang aku benci tu gak lhaa yang jadi ' biy ' ana  ♡ auww .
cite dye macam nie , hahah first naim add ana dekat facebook akhir tahun 2011 , tapi ana ta layan . 
sampai lha awal tahun 2012 baru anak app dye dekat facebook . hahaha lama kan lama kan . 
then dye hantar chat , then ana saja minta number phone dye . first tu ingat nak test je sekali dye bagi betul betul .
hahahah malam tu kite orang punt Chat + Text . hahaha
lepas tu dalam kul 11:30 macam tu naim tetibe tanya ' ana sayang naim ta ? '
hahaha masa tu sumpah lawak gila gelak gelak aku tengok text tu . 
nak dipendekkan cerita , dye minta couple , dye cakap dye still sayang ana lha apa lhaa , ana punt terima ,
first ingat nak balas dendam sebab yelhaa kan dulu dye pernah sakitkan hati ana :')
tapi last last rasa sayang sangat dekat dye ! hahaha
tapi naim nie bodoh ! hahaha 
pape punt sayang kau biy :*
nie antara gambar gambar kite orang selama kite orang bersama ♡ 

 Gambar nie masa mula-II couple , hahah mana berani tangkap gambar dekat-II malu . hahaha
Gambar first masa 09.11.2012

Gambar kedua masa form 4 awal tahun , hahaha

Masa nie HangOut Jayjay dengan dye , first date . hahaha
Nampak ta kami ? hahah sweet ta sweet ta ? :*


Time tengok wayang dengan member , hahah belakang ana tu Miyrul si tonyok . hahaha

Loveyaasayang <3
Masa nie dekat Penang , Holiyday 2014 awal bulan punya cerita .

Jalan jalan dengan biy <3

#Penang , hee lepas main bowling with him and cousin <3

#Sekian itu jee , wuhuuu ♡  








































 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 9 June 2014

I hope so :')

Kalau awak nak tahu kan , hati saya memang jujur sayang kan awak :') tapiy sampai hati awak cakap macam tu dekat saya :') saya ingat kata kata awak ' aku memang dah lama ta nak couple dengan kau , kau je bodoh ! perempuan bodoh babi ' :') hmm awak dah ta sayang saya ke ? hm sampai awak cakap macam tu dekat saya ? hm memang saya tahu saya banyak salah dengan awak :'( tapi . mana janji awak ta akan berubah lagi ? ta pe lhaa lagi punt saya tahu after kite getback nie punt ta akan sesweet macam kite mula mula kenal kan awak :') patut nye saya ta rampas awak dari Anis or Yana , kalau awak stay dengan dyeorang msty awak bahagia kan :') saya ta bole nak bahagiakan awak sebab apa ? sebab saya nie bodoh :') saya tahu . maafkan saya awak . saya ta berani nak bagi tahu awak tapi . hm jujur saya ta nak kehilangan awak tapiy ? hmm :')


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 24 May 2014

Fuckoff _|_


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 22 May 2014

Tercatat Satu Soalan Dalam Kepala .


Soalan apakah yang bermain di kepala ku ini ?
YaAllah , kenapa cemburu yang bermain di hati aku nie terlalu kuat ?
apakah sebab aku takut kehilangan dye lagi ? 
maksud aku yelhaa , dulu kan aku pernah kehilangan kau , hm kau ? 
siapa kau ? 
kau tu Naim :')
hm , YaAllah tolong aku YaAllah , beri lha petunjuk adakah benar dye sayangkan aku ?
Ikhlaskah dye sayangkan aku ? 
Jujurkah Cintanya terhadap aku YaAllah ?
hm , sesungguhnya hati ini ta mampu menahan kesedihan sekiranya kau pergi dari hidupku :')
hm , sebenarnya soalan yang paling bermain di fikiran aku ialah , adakah dye mencintai Aida ?
YaAllah , Pedih hati ini .
jika benar ia mencintai perempuan itu , kau bukakan hati aku supaya dapat terima semua ini YaAllah .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 15 April 2014

But Why ?


Baru aku tahu susah hidup tanpa ayah :')
hahaha macam mana punt aku kena redha , tahu sebab apa ? 
sebab ayah memang ta akan bole pulang lagi :(
aku hilang semua , i mean aku hilang kasih sayang seorang ayah , 
tempat bermanja , tempat luah kan perasaan , 
hm pedih sebenarnya hati nie , but this is it :') 
macam mana punt hati kena lha tahan rasa sedih nie .
and aku rindu diri aku yang dulu , hm aku berubah ? yee ramai cakap aku berubah , kenapa ?
sebab terlalu rindu kan ayah !
hm , yaAllah rindu nie ta akan pernah hilang kan :')
sayang yang ayah bagi dekat adeq punt masih adeq simpan , and adeq ta kan pernah keluar kan sampai akhir hayat adeq ayah :')
and I WILL KEEP YOUR NAME IN MY HEART ! Imissyousomuchayah <3


Gambar terakhir dengan ayah :') 
At Sabah , Borneo :')


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 24 March 2014

Perlu ke ?

hm , penat bahai cakap dengan manusia yang ta faham bahasa nie !
err , before pergi banyak bab* janji ! 
tapiy kenyataan nya ? buat gak ! alahhh kalau kau suka dekat AIDA BABI tu cakap je lhaa ,
ta payah nampak sangat bodoh tu nak cover cover bagai ! menyampah tahu ta !
kalau dah ta sayang aku bagi tahu awal awal ! senang sikit hidup aku tanpa hang !
dah lha selalu jadi punca aku sakit semua ! 
kau ingat aku apa ? binatang ke ? aku benci betul kalau kau nak tipu tapi nampak sangat kebodohan tu !
nak cakap kau ta suka AIDA BABI lha konon nye --'
yang aku ta faham sekarang nie kenapa kau bole cakap ta perasan ? padahal nak sedap bersandar badan bagai ! pukimak tahu ta ! kau nak main game ? jom lhaa !
Kau start game aku punt bole start game :) malah lebih teruk k :*

DEAR NAIM JANGAN JADI BODOH ! CUKUP SEKALI KAU LUKA KAN HATI AKU ! KALAU DAH TA SAYANG KAU BOLEH BELAH DARI HIDUP AKU _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 22 March 2014

But why ?

Hari nie sabtu 22.03.2014 :')
YaAllah kenapa ? Kenapa aku tetap ta bole kawal hati dan perasan aku ? Kenapa yaAllah , adakah kerana aku ta menunaikan suruhan mu yaAllah ? Ampunkan aku yaAllah , aku harap naim masih bole maafkan aku , aku masih sayang kan dye yaAllah , hanya dye :'( aku ta tahu kenapa dengan aku , relay aku dengan kau dah lama biy , aku rasa sayang sangat nak end macam tu je :'( hm 
Hope kau baca biy ! Aku rindu kau yang dulu , and semua nie salah aku kan biy , maafkan aku biy , aku bukan yang terbaik untuk kau !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 20 January 2014

Mama ♡


Mamaaaaaaa !
adik minta ampunt dari hujung rabat hingga hujung kaki , 
adik sayang mama sangat sangat :')
ta sangka sejak ayah pergi adik berubah sampai adik ta sedar 
adik telah lukan kan hati seorang ibu yang melahirkan adik !
mama ampun kan adik ! hidup adik ta seindah dulu dah , semenjak ayah pergi dari hidup adik .
adik rasa senyui sangat sangat mama ! bagi adik ayah lha segalanya , tapi adik kena redha kan sebab 
Allah lebih sayang kan ayah , hm adik tahu hati mam terluka sangat kerana adik , mama punt dah ta happy macam dulu ,
kenapa ma ? adik minta maaf , kerana adik semua jadi susah .
adik janji perkara buruk ta akan berlaku lagi maa ! adik sayang mama , 
adik dah ta nak susah kan hidup mama !
Terima Kasih kepada Allah kerana kurniakan aku seorang ibu yang baik sangat :')
Baru aku sedar betapa hancur nya hati mama bila tengok aku berubah , mama maaf kan adik yee :')
nsyaAllah dengan berdoa adik akan berubah menjadi seorang anak yang baik :') THIS IS MY PROMISE MAA ! ILOVEYOUSOMUCH ! :*





My Beloved Mummy 

Marldea Tan - 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 15 January 2014

Bagi aku sebab kenapa !

ohh , haiiii . hm semenjak masuk sekolah ampang ada je malapetaka datang !
tambah tambah dengan bila gaduh dengan budak budak ta matang !
SHIT ! NURUL NAJIHA ! kenapa aku kena gaduh dengan kau erk ?
and lagii satu orang kalau gaduh dengan kau mesty sebab jantan kan ! 
apehal dengan kau hah ? bohsia memang macam tu erk !


Bohsia memang senang di ayat dan dipikat . Hahahahaha
dasar bodoh dah berapa banyak jantan ko main ? 
ohmaygadd , ko fikir naim layan ke bohsia macam kau ?
ewueeee ! kesian kan bila aku tanya apehal lu ta nak cakap ? kiwakk k kiwakk _l_
Sakai kau sundal ! kesian meroyan dekat boyfriend orang ! bodoh bodoh je ! dasar sial !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 9 January 2014

Tahun Akhir ♡

ehhh , tahun nie tahun akhir lhaaa , hm tahun akhir untuk siapa ? untuk GENG 1997 lhaa .
hm then tahun nie getback Ampang , then ta sangka ada lagi manusia talam dua muka nie ! 
apa sial sangat hidup kau ? kenapa kau jealous sangat !
KAU NAK RAPAT DENGAN MANA MANA JANTAN SILA KAN ! 
tapi bukan naim ! kau ingat apa ? bole kau cakap macam tu depan aku ! 
apa lhaa kena dengan orang melayu ! kalau ta de hasrat dengki ta sah !
and kau jangan ingat dengan kecantik kan kau , kau bole rapat dengan Naim , wey sedar ar kau ingat kau tu apa ? BOHSIA KA ? SEBAB TU DENGAN SEMUA JANTAN HANG NAK MNGGEDIK ! Sial punya betina ! nasib ah nie tahun last aku , lepas nie ta de ah nak hadap muka lu ! kiwakkkk LU ! _|_

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen