CikPrincessAna CikPrincessAna : Bagi aku sebab kenapa !

Wednesday, 15 January 2014

Bagi aku sebab kenapa !

ohh , haiiii . hm semenjak masuk sekolah ampang ada je malapetaka datang !
tambah tambah dengan bila gaduh dengan budak budak ta matang !
SHIT ! NURUL NAJIHA ! kenapa aku kena gaduh dengan kau erk ?
and lagii satu orang kalau gaduh dengan kau mesty sebab jantan kan ! 
apehal dengan kau hah ? bohsia memang macam tu erk !


Bohsia memang senang di ayat dan dipikat . Hahahahaha
dasar bodoh dah berapa banyak jantan ko main ? 
ohmaygadd , ko fikir naim layan ke bohsia macam kau ?
ewueeee ! kesian kan bila aku tanya apehal lu ta nak cakap ? kiwakk k kiwakk _l_
Sakai kau sundal ! kesian meroyan dekat boyfriend orang ! bodoh bodoh je ! dasar sial !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen