CikPrincessAna CikPrincessAna : Mama ♡

Monday, 20 January 2014

Mama ♡


Mamaaaaaaa !
adik minta ampunt dari hujung rabat hingga hujung kaki , 
adik sayang mama sangat sangat :')
ta sangka sejak ayah pergi adik berubah sampai adik ta sedar 
adik telah lukan kan hati seorang ibu yang melahirkan adik !
mama ampun kan adik ! hidup adik ta seindah dulu dah , semenjak ayah pergi dari hidup adik .
adik rasa senyui sangat sangat mama ! bagi adik ayah lha segalanya , tapi adik kena redha kan sebab 
Allah lebih sayang kan ayah , hm adik tahu hati mam terluka sangat kerana adik , mama punt dah ta happy macam dulu ,
kenapa ma ? adik minta maaf , kerana adik semua jadi susah .
adik janji perkara buruk ta akan berlaku lagi maa ! adik sayang mama , 
adik dah ta nak susah kan hidup mama !
Terima Kasih kepada Allah kerana kurniakan aku seorang ibu yang baik sangat :')
Baru aku sedar betapa hancur nya hati mama bila tengok aku berubah , mama maaf kan adik yee :')
nsyaAllah dengan berdoa adik akan berubah menjadi seorang anak yang baik :') THIS IS MY PROMISE MAA ! ILOVEYOUSOMUCH ! :*





My Beloved Mummy 

Marldea Tan - 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen