CikPrincessAna CikPrincessAna : But why ?

Saturday, 22 March 2014

But why ?

Hari nie sabtu 22.03.2014 :')
YaAllah kenapa ? Kenapa aku tetap ta bole kawal hati dan perasan aku ? Kenapa yaAllah , adakah kerana aku ta menunaikan suruhan mu yaAllah ? Ampunkan aku yaAllah , aku harap naim masih bole maafkan aku , aku masih sayang kan dye yaAllah , hanya dye :'( aku ta tahu kenapa dengan aku , relay aku dengan kau dah lama biy , aku rasa sayang sangat nak end macam tu je :'( hm 
Hope kau baca biy ! Aku rindu kau yang dulu , and semua nie salah aku kan biy , maafkan aku biy , aku bukan yang terbaik untuk kau !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen